GİRESUN / DERELİ - Yavuz Kemal Şehit Emrah Eker İmam Hatip Ortaokulu

Yavuz Kemal Şehit Emrah Eker İmam Hatip Ortaokulu

Adres
YAVUZKEMAL BELDESİ ŞIHLAR MAH. ŞEHİT EMRAH EKER MEVKİİ KÜME EVLERİ NO 33 DERELİ / GİRESUN
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Başarılar
OKUL SPORLARI KROS YARIŞLARINDA YILDIZ ERKEK OKUL TAKIMI OLARAK GİRESUN İL BİRİNCİLİĞİ. OKUL SPORLARI KROS YARIŞLARI FERDİ OLARAK GİRESUN İL İKİNCİLİĞİ. OKUL SPORLARI KROS GRUP YARIŞMALARINDA YILDIZLAR ERKEK TAKIMI OLARAK GRUP BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ. İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI İLÇE BİRİNCİLİĞİ. ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ. TÜRKİYE AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMALARI İL İKİNCİLİĞİ.
Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ
KALORİFERLİ
Lojman
0 -
Ulaşım
OKULUMUZA GELİŞ GİDİŞ YAPILMAKTADIR ÖĞRETMENLERİMİZ BELDE MERKEZİNDE VE LOJMANDA KALMAKTADIR
SERVİS YOKTUR.
BELDE
İL MERKEZİNE 65 KM İLÇE MERKEZİNE 32 KM
Sportif Etkinlikler
OKUL SPORLARI KROS YARIŞLARINDA YILDIZLAR ERKEK TAKIMI OLARAK GİRESUN İL BİRİNCİLİĞİ. OKUL SPORLARI KROS YARIŞLARI FERDİ GİRESUN İL İKİNCİLİĞİ. OKUL SPORLARI KROS GRUP YARIŞMALARINDA YILDIZLAR ERKEK TAKIMI OLARAK GRUP BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda TUBİTAK 2204-B ve E-TWİNNİNG çalışmaları aktif olarak yürütülmektedir